Agile Master Classes

Gratis læring på et fagligt højt niveau

Kompetencer kan være lette at få, men svære at vedligeholde. Vi har dog et godt bud på, hvordan du kan gøre det alligevel – endda med en meget lille indsats. Med Agile Master Classes bliver du fagligt udfordret, får inspiration og oplever effektiv faglig udvikling via en kombination af undervisning og sparring med ligesindede.

Fast program

Kl. 8.15: Morgenmad og networking
Kl. 8.45: Undervisning i dagens emne
Kl. 11.00: Case-arbejde
Kl. 12.00: Tak for i dag

Vi tilbyder også

Gratis agile webinars på dansk
Agile kurser af meget høj kvalitet
Agile kurser afholdt i virksomheden

Kommende Master Classes

Fysikken bag SAFe, 24. april 2019

Vi er i fuld gang med at planlægge næste Master Class

Vi har netop afsluttet et omfattende program med Agile Master Classes. Vi arbejder lige nu på højtryk, for at få nye Master Classes i kalenderen. Følg med i vores nyhedsbrev, eller på vores Facebook-side eller LinkedIn-side, for at holde dig opdateret om det nye program.

Vi tror på værdien af at inddrage kunderne maksimalt. Vi er derfor også meget interesseret i at høre fra dig, hvis du har konkrete ønsker til emner, som egner sig til en Agile Master Class. Send os en mail eller ring til os på tlf. +45 42 90 98 98 for at dele dine ideer med os.Målgruppe

Når vi siger “Agile Master Class” lægger vi gerne tryk på “Master”. Målgruppen er nemlig primært alle jer, der allerede har erfaring med at arbejde i et agilt miljø, f.eks. med Scrum. Det betyder også, at du på disse "minikurser" kan forvente mere end du plejer. Vi forventer til gengæld også noget af dig: En nysgerrighed, lysten til at blive involveret, bidrag med din egen case eller udfordringer fra din agile hverdag, der relaterer sig til dagens emne.

Vores Agile Master Classes er derfor en slags interaktive morgen-gå-hjem-møder for jer, med reel erfaring indenfor det agile, som ønsker at vide mere, søge inspiration og netværke med andre erfarne agilister.

Det er endda gratis – men du skal tilmelde dig

Sammen med vores webinars er de Agile Master Classes vores gratis bidrag til det agile community i Danmark. Viden skal spredes, inspiration skal deles og udfordringer løses i åbenhed. Den filosofi støtter vi ved at invitere alle med.

For at sikre, at flest mulige får glæde af dette gratis tilbud, accepteres maksimalt tre deltagere pr. virksomhed i hver Agile Master Class. Vi begrænser desuden deltagertallet til 25, så vi kan holde fokus på jeres udfordringer og sikre en høj grad af interaktion hver gang. Når de 25 pladser er booket, indføres en venteliste.

Deltagerne siger

Kontakt os

Vi er altid modtagelige for input og gode ideer. Kontakt os derfor meget gerne, hvis du har forslag til emner du ønsker vi skal behandle på et webinar, eller hvis du har spørgsmål til tidligere webinars.Fast program

Kl. 8.15: Morgenmad og networking
Kl. 8.45: Undervisning i dagens emne
Kl. 11.00: Case-arbejde
Kl. 12.00: Tak for i dag

Vi tilbyder også

Gratis agile webinars på dansk
Agile kurser af meget høj kvalitet
Agile kurser afholdt i virksomheden

Kommende Master Classes

Fysikken bag SAFe, 24. april 2019

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser