Find de kommende datoer for kurset

Agil ledelse

Dette en-dags kursus er særligt relevant for dig, der som leder har en direkte eller indirekte relation til agile teams, eller ønsker inspiration til at integrere de agile principper i din egen ledelsespraksis.

Agil ledelse handler om meget mere end selvorganiserende teams og løbende leverancer. Ledelsen skal forstå at sætte retning og skabe de nødvendige rammebetingelser, hvis agile metoder skal have effekt. Øgede krav til hastighed, innovationsevne, meningsskabelse og håndtering af kompleksitet og usikkerhed peger alt sammen i retning af øget agilitet, så det er vigtigt, at du som agil leder har de rette værktøjer.

På dette kursus fokuserer vi derfor på lederens rolle i organisationer, der allerede er agile eller er på vej til at blive det.

På dagen kan du forvente at få viden om, hvad der som agil leder er dit ansvar, og dermed hvilken rolle du har i et agilt set-up. I den forbindelse konkretiseres det, hvilke nye forventninger dine medarbejdere og din egen leder kan have til dig – og du til dem.

Du vil desuden opnå en indsigt i, hvordan du som leder kan være en katalysator for succes i en agil organisation. Med dig hjem kan du derudover forvente at tage en række nye ledelsesværktøjer, der giver dig en fordel som leder i en agil organisation.

Idet kurset afholdes på dansk, tages der udgangspunkt i en dansk ledelseskultur.

Agil ledelse

Martin Ellemann Olesen
Martin Ellemann Olesen

Leder - og organisationsudvikler

Martin har 15 års erfaring med agil forandringsledelse fra bl.a. Mærsk Data, TDC og ProActive. Martin har primært fokus på de mange ledelsesudfordringer i store agile transformationer. Læs mere

Program

Dag 1

Dag 1

  • Introduktion til Agile og skabelsen af en fælles ledelsesmæssig referenceramme
  • Hvorfor der er behov for at være agil i hele organisationen og ikke kun i it-afdelingen
  • Hvorfor kultur spiller en afgørende rolle i agile organisationer
  • Typiske organisatoriske udfordringer ved introduktion af Agile, herunder hvordan strukturer, politikker, metrikker og målinger kan understøtte eller blokere for øget agilitet
  • Ledelsesrollen og hvilket mind-set, der er krævet for at være leder i en agil organisation
  • Eksempler på ledelsesmæssige dilemmaer i en agil organisation

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte os via mail, eller ved at ringe direkte til os på +45 42 90 98 98.

Spørgsmål vedrørende underviseren kan du måske finde svar på direkte på underviserens profil her på sitet (find link i boksen under portrættet øverst).
Vi ser frem til at høre fra dig.

Deltagerne siger

Hvordan kan vi forbedre kurset?

Fandt du ikke det, du forventede i denne kursusbeskrivelse? Fortæl os hvordan vi kan forbedre kurset. Hvad skal vi gøre anderledes, for at gøre kurset mere interessant for dig? Vi har brug for din feedback. På forhånd tak.

Gør kurset bedre

Kurset ville være bedre med *

Vælg kursusdato

Hvis du ikke kan finde en dato der passer dig, så kontakt os til en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Agil ledelse
Agil ledelse
Dato
Pris (ekskl. moms)
Underviser
By
Dato

4. juni 2019

Pris (ekskl. moms)

6.000 kr.

Underviser

Martin Ellemann Olesen

By

København

Dato

1. okt. 2019

Pris (ekskl. moms)

6.000 kr.

Underviser

Martin Ellemann Olesen

By

København

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser