Introduktion til Scrum og Agile

Vores kursus der giver dig en introduktion til Scrum og den agile verden er særdeles interaktiv. På blot én dag lærer du den agile proces i både teori og praksis gennem en meget høj grad af deltageraktivitet. Forbered dig på et kursus med få slides - men med stor læring og inspiration du vil huske i lang tid frem over.

På kurset i Scrum og Agile bruger vi en del af tiden på at simulere en Scrum-proces, hvor du sammen med dit team bliver faciliteret igennem tre iterationer (sprint). Dette giver dig forståelsen for hvad Scrum og Agile i virkeligheden er, faldgruber og fordele, tips og tricks. Det giver dig følelsen af at arbejde i et agilt team.
Efterfølgende udvider vi din nye indsigt med teoretisk forståelse for de agile principper og Scrums værdier. Du lærer Scrum-procesen, rollerne, artefakterne og reglerne at kende detaljeret, og med en undervisningsform så du både forstår dem og husker dem.

Alle kan deltage, uanset om du er nybegynder eller allerede har mange års erfaring. Du kan med fordel starte med vores webinar Scrum By The Book, som giver en god indføring i hvad Scrum er.

Webinar: Introduktion til Scrum

Introduktion til Scrum og Agile

Per Beining Rasmus Kaae
Per Beining Rasmus Kaae

Program

Dag 1

Dag 1

Indhold på dagen

  • Overordnet Introduktion til agile processer
  • Læringsspil som effektivt og målrettet introducerer dig til de grundlæggende agile principper og Scrum. Spillet ledes af en underviser med meget praktisk erfaring, så teori og praksis bindes sammen. Spillet introducerer dig bl.a. til Scrum-rollerne, Product Backlog, agil prioritering og planlægning, iterativ udvikling, relativ estimering, sprint-planlægning, sprint-mål, Sprint Review-mødet (Sprint Demo) og Sprint Retrospective.
  • Det Agile Manifest
  • Scrum-processen og Scrum-teori (“Scrum by the book”)

Virksomhedskursus

Dette er vores mest efterspurgte virksomhedskursus. Hvis I er mindst otte personer i jeres organisation, som har behov for en introduktion til Scrum eller forståelse for den agile verden inden I selv træder ind i den, er I velkommen til at kontakte os for mere information. Så laver vi et introduktionskursus, skrædderstyet til jeres behov.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte os via mail, eller ved at ringe direkte til os på +45 42 90 98 98.

Spørgsmål vedrørende underviseren kan du måske finde svar på direkte på underviserens profil her på sitet (find link i boksen under portrættet øverst).
Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvordan kan vi forbedre kurset?

Fandt du ikke det, du forventede i denne kursusbeskrivelse? Fortæl os hvordan vi kan forbedre kurset. Hvad skal vi gøre anderledes, for at gøre kurset mere interessant for dig? Vi har brug for din feedback. På forhånd tak.

Gør kurset bedre

Kurset ville være bedre med *

Ingen datoer planlagt

Vi har desværre ingen datoer planlagt på dette kursus lige nu. Du kan skrive dig op via "Giv mig besked"-knappen, så hører du fra os så snart der er en dato i kalenderen. Du er også velkommen til at kontakt os hvis vi skal afholde kurset som virksomhedskursus hos jer, eller du har brug for en snak om hvordan vi ellers kan hjælpe dig.

Giv mig besked

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser