Find de kommende datoer for kurset

Kom i gang med visuel formidling

Evner inden for visuel formidling og grafisk facilitering kan være afgørende, når du skal formidle komplekse budskaber effektivt. Det lærer du på dette kursus. Det er effektive metoder til at styre processer, workshops, møder, projekter og samarbejde mellem forskellige faggrupper i hverdagen. Visuel formidling henvender sig til alle brancher og medarbejdere, der ønsker at kommunikere effektivt og professionelt.

Kurset forudsætter ikke, at du har erfaring med at tegne eller på anden måde arbejde visuelt. Det lærer du på kurset. Alle kan være med. Ved at tilføje det grafiske element i din kommunikation vil du opleve, at modtagerne udforsker perspektiver og engageres mere. Det skaber et større ejerskab og mere værdi i indholdet i dine møder.

Ved hjælp af simple visuelle værktøjer, ikoner og skabeloner, bliver du som facilitator i stand til at give deltagerne en effektiv genvej til at få indsigt i og forståelse for hinandens perspektiver, som er helt essentielt for f.eks. et vellykket kommunikation. Camilla, der er underviser på kurset, har selv erfaret dette i rollen som både Scrum Master, Product Owner og agil leder, samt støtte og styringen af store strategiske workshops med fokus på brugerinddragelse. Hun vil inspirere dig til hvordan du selv i praksis kan udnytte fordelene ved visuel formidling i hverdagen.

På kurset lærer du de grundlæggende elementer indenfor visuel formidling og grafisk facilitering. Vi tager sammen tuschen i hånden, og arbejder os gennem de byggeklodser, som du har brug for, for at kunne gå hjem og bringe det visuelle i spil med det samme. Du lærer hvordan du kan understøtte og sikre fremdrift ud fra relevante skabeloner og situationer fra din hverdag.

Hele filosofien bag grafisk facilitering tager afsæt i, at det skal være simpelt, hurtigt og vigtigst af alt værdifuldt. Det gør derfor ingen forskel om du er god eller dårlig til at tegne, når du møder op på kurset. Alle kan tilegne sig værktøjets simple teknikker, og du vil blive overrasket over din egen udvikling.

Hvem bør deltage i kurset?

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med at kommunikere komplekst indhold og facilitere processer, og som har en interesse i at kunne bruge simple grafiske elementer og teknikker til at formidle budskaber, processer og engagement professionelt.

Forudsætninger

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage i kurset.

Kom i gang med visuel formidling

Camilla Linnemann
Camilla Linnemann

Scrum Master og Grafisk Facilitator

Camilla kombinerer hendes daglige arbejde med hendes store passion: At bruge visuelle virkemidler til at skabe en fælles forståelse på tværs af faggrænser og kulturelle barrierer. Læs mere

Program

Dag 1

Dag 1

På kurset behandler vi bl.a. følgende emner:

 • Metodeforståelse, forcer og faldgruber, fælles 3. sprog, forståelse, hukommelse og motivation
 • De syv elementer: Rammer, steder, mennesker, processer, kommunikation, tekst og effekter
 • Visuelle præsentationer og skabeloner
 • Udvikling af dit eget ikonbibliotek
 • Tegn stort (tips og tricks, strukturering af papir, farvevalg)
 • Forberedelse og præsentation af en individuel case, du kan tage med hjem og bringe i spil.

Udbytte

 • Indsigt i grafisk facilitering og hvorfor det er et effektivt værktøj i din hverdag
 • Praktisk gennemgang af de syv elementer, som udgør den basale tegneværktøjskasse
 • Du lærer at skabe og anvende visuelle skabeloner og opnår forståelse for, hvordan du kan bringe værktøjet i spil i din dagligdag
 • Du lærer at tegne simple, brugbare symboler samt teknikker til at udvikle dit eget ikonbibliotek
 • Vi gennemgår praktisk øvelse i at udarbejde og præsentere en selvvalgt case med kompetent sparring fra underviseren

Form

Kurset består primært af praktiske øvelser med tuschen i hånden, underbygget af relevant teori og guidelines til metoden. Derudover udgør sparring en vigtig del af det fælles udbytte.

Med i kursusprisen får du desuden udleveret en startpakke bestående af:

1 sort basis-tusch (Neuland Marker No.One)
1 skygge-tusch (Neuland Marker No.One)
1 light blue basis-tusch (Neuland No.One)

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte os via mail, eller ved at ringe direkte til os på +45 42 90 98 98.

Spørgsmål vedrørende underviseren kan du måske finde svar på direkte på underviserens profil her på sitet (find link i boksen under portrættet øverst).
Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvordan kan vi forbedre kurset?

Fandt du ikke det, du forventede i denne kursusbeskrivelse? Fortæl os hvordan vi kan forbedre kurset. Hvad skal vi gøre anderledes, for at gøre kurset mere interessant for dig? Vi har brug for din feedback. På forhånd tak.

Gør kurset bedre

Kurset ville være bedre med *

Vælg kursusdato

Hvis du ikke kan finde en dato der passer dig, så kontakt os til en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Kom i gang med visuel formidling
Kom i gang med visuel formidling
Dato
Pris (ekskl. moms)
Underviser
By
Dato

7. okt. 2019

Pris (ekskl. moms)

4.900 kr.

Underviser

Camilla Linnemann

By

København

Dato

21. okt. 2019

Pris (ekskl. moms)

4.900 kr.

Underviser

Camilla Linnemann

By

Aarhus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser