Find de kommende datoer for kurset

Leading SAFe® 4.6 med SAFe Agilist-certificering

Dette Leading SAFe 4.6-kursus med certificering er for dig, som vil lære hvordan du og din organisation skalerer den agile metode. Dig, der ønsker at få succes med at få flere teams eller organisatoriske enheder, til at arbejde sammen mod et fælles mål, med respekt for den agile tilgang til både leverance og ledelse.

En ting er, at få nogle få Scrum-teams til at arbejde sammen om at levere ind til det samme projekt/produkt. Noget helt andet er, at få mange teams eller tværorganistoriske enheder i en større organisation til at arbejde sammen, agilt og effektivt. Alle der har forsøgt at få Scrum til at skalere, kender denne udfordring.

SAFe er det meste udbredte og sammenhængende bud på, hvordan ovenstående problemstilling kan løses. SAFe er baseret på kendte og velafprøvede principper og praktikker fra Lean, Agile og Product Development Flow.

På kursets to dage får du en solid indsigt i de grundlæggende principper i SAFe, så du efterfølgende vil være i stand til at igangsætte eller aktivt støtte en transformation i egen virksomhed, eller indgå i ledelsen af en større SAFe-implementering. Kursets underviser har selv stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at implementere SAFe med succes, og er dermed bekendt med de reelle, praktiske udfordringer, som du også selv vil møde.

Kurset afholdes på dansk med materialer på engelsk. Ønsker du eller din organisation kurset afholdt på engelsk, kan vi sagtens tilbyde det som et virksomhedskursus. Kontakt os for yderligere information.

Leading SAFe® 4.6 med SAFe Agilist-certificering

Martin Vinther Tore Nielsen Rasmus Kaae
Martin Vinther Tore Nielsen Rasmus Kaae

Program

Dag 1

Dag 2

Dag 1

09:00 – 17:00: Overblikket

  • Introducing the Scaled Agile Framework (SAFe)
  • Becoming a Lean-Agile Leader
  • Establishing Team and Technical Agility
  • Experiencing Program Increment (PI) Planning

Dag 2

09:00 – 17:00: Et spadestik dybere

  • Releasing on Demand with DevOps
  • Building Business Solutions and Lean Systems
  • Leading the Transformation
  • Becoming a SAFe Agilist

Målgruppe

Leading SAFe-kurset er det oplagte valg, hvis du ikke har beskæftiget dig med SAFe før, eller ikke har andre SAFe-certificeringer. Det henvender sig til dig, der ønsker at kunne spille en aktiv rolle i en SAFe-implementeirng eller blot ønsker at kende alle detaljerne i det store rammeværk. Dette inkluderer forskellige typer som almindelige team-deltagere, konsulenter, projekt- og personaleledere eller programledere.

Scrum Masters eller Product Owners fra klassiske Scrum-teams kan ligeledes anvende dette kursus til at få en dyb introduktion til SAFe, så de kan inspireres af SAFes mange konkrete teknikker og metoder i deres hverdag.

Certificering

Efter dette Leading SAFe-kursus vil du have mulighed for at tage “SAFe Agilist (SA)”-certificering. Certificeringen er inkluderet i kursets pris. Organisationen bag SAFe og dermed udbyderen af certificeringen, Scaled Agile, kræver, at certificeringen gennemføres senest 30 dage efter kursets afslutning.

Webinar: SAFe og skalering

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte os via mail, eller ved at ringe direkte til os på +45 42 90 98 98.

Spørgsmål vedrørende underviseren kan du måske finde svar på direkte på underviserens profil her på sitet (find link i boksen under portrættet øverst).
Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvordan kan vi forbedre kurset?

Fandt du ikke det, du forventede i denne kursusbeskrivelse? Fortæl os hvordan vi kan forbedre kurset. Hvad skal vi gøre anderledes, for at gøre kurset mere interessant for dig? Vi har brug for din feedback. På forhånd tak.

Gør kurset bedre

Kurset ville være bedre med *

Vælg kursusdato

Hvis du ikke kan finde en dato der passer dig, så kontakt os til en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Leading SAFe® 4.6 med SAFe Agilist-certificering
Leading SAFe® 4.6 med SAFe Agilist-certificering
Dato
Pris (ekskl. moms)
Underviser
By
Dato

20. – 21. maj 2019

Pris (ekskl. moms)

10.900 kr.

Underviser

Tore Nielsen

By

København

Dato

3. – 4. juni 2019

Pris (ekskl. moms)

10.900 kr.

Underviser

Rasmus Kaae

By

Aarhus

Dato

29. – 30. aug. 2019

Pris (ekskl. moms)

10.900 kr.

Underviser

Tore Nielsen

By

København

Dato

21. – 22. nov. 2019

Pris (ekskl. moms)

10.900 kr.

Underviser

Tore Nielsen

By

København

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser