Find de kommende datoer for kurset

Medarbejderudvikling for agile ledere og HR

Moderne organisationer er lærende organisationer, der kontinuerligt forholder sig til ændringer i deres omverden og tilpasser virksomhedens produkter og services til kundernes behov.

Læring og den innovation der følger, kommer ikke af sig selv. Det kræver bevidst handling.

Organisationer der gennemgår en agil transformation, har mere end nogen andre brug for, at de selvorganiserende teams også kan arbejde kontinuerligt med den individuelle medarbejderudvikling. I mange år har det været kutyme at arbejde med medarbejderudvikling gennem de såkaldte medarbejderudviklingssamtaler (MUS). I årevis har de været afholdt en til to gange om året. Dog uden synderlig succes for hverken medarbejder eller virksomhed.

Målgruppe

Kurset er for dig, der aktivt vil gennemføre en forandring. Succeskriteriet for kurset er ikke udelukkende at inspirere til ny handling, det er at få dig i gang med forandringen.

Kurset henvender sig primært til HR-partnere, HR-konsulentr, HR-chefer, (kompetence)ledere samt Scrum Masters og agile ledere, der gerne vil være i stand til at gennemføre 1:1 samtaler med teammedlemmer omkring deres personlige udvikling, linke samtalen til virksomhedens og teamets overordnede mål og forankre udviklingsaktiviteter i det daglige arbejde.

Deltagerne behøver ikke at have direkte erfaring med Scrum, men det er en fordel at kende til metodikken og de vigtigste begreber. Kontakt os meget gerne, hvis du ønsker råd om hvordan du forbereder dig bedst til kurset.

Medarbejderudvikling for agile ledere og HR

Christina Guldhammer
Christina Guldhammer

Coach og Seniorkonsulent

Christinas mærkesag er at ændre markant på, hvordan vi forholder os til, arbejder med og designer rammerne for de gode præstationer på arbejdspladsen. I dag arbejder hun - med afsæt i en agil tilgang - dedikeret med understøttelse af kompetenceledelse og udvikling på organisatorisk og individuelt niveau. Læs mere

Program

Dag 1

Dag 2

Dag 1

 • Introduktion til centrale SCRUM-principper
 • Transfer af viden og erfaringer hos voksne
 • Processen for agil medarbejderudvikling
 • Coaching gennem åbne spørgsmål
 • Tillid som fundament for udviklingssamtaler
 • Betydningen af de fysiske rammer i 1:1 samtaler

Dag 2

 • Mål gennem visualisering
 • Feedback via A-I-D modellen
 • Træning i aktiv lytning og håndtering af din egen indre dialog
 • Forankring til din kontekst
 • Forudsætninger for en succesfuld implementering

Udbytte

Læringsmålene og dit udbytte efter kurset er:

 • En konkret og veldefineret proces for agil medarbejderudvikling, du med det samme kan tage i brug i din organisation
 • Viden om og værktøjer til at sikre, at dine medarbejderes nye viden og erfaringer løbende omsættes til konkrete handlinger
 • Definition af coachende spørgsmål, som er relevante for lige præcis dig og din organisation samt et helt bagkatalog af yderligere spørgsmål, som du senere kan tage i brug
 • At kunne anvende visualisering som metode til at definere mål, der forpligter til opnåelse og som er forankret i såvel jeres organisatoriske vision såvel som din medarbejders personlige værdier og drømme for fremtiden
 • Evnen til bevidst at skabe den bedste ramme for dine 1:1 samtaler både hvad angår de fysiske rammer og det tillidsbaserede fundament
 • Et simplet og effektfuldt værktøj til at give feedback, som dine medarbejdere kan nemt kan forholde sig til at handle ud fra

Kursets sammensætning

Ny viden skal anvendes, hvis den skal omsættes til reel ændret adfærd. Det vil du også på kurset stifte bekendtskab med. Og der er ikke noget bedre end selv at gøre, hvad du beder andre om.

Før kurset vil du derfor skulle forberede dig gennem en skriftlig besvarelse af en række refleksive spørgsmål. De sætter alle fokus på den situation du eller din organisation på nuværende tidspunkt befinder sig i.

Under kurset vil korte oplæg introducere til relevant viden og teori. Oplæggene følges altid op af øvelser i mindre grupper, der sætter det introducerede i perspektiv. Erfaringerne opnået gennem gruppearbejdet bearbejdes i plenum og perspektiveres til situationer, som du kan genkende i dit daglige virke. Afslutningsvis vil du med afsæt i dit forberedende arbejde forberede en plan for de aktiviteter, som du skal igangsætte, når du kommer hjem efter kurset.

Efter kurset går dit arbejde for alvor i gang. Du skal hjem og handle på den plan, som du forlod kurset med. Ca. 4 uger efter kurset afholdes et fælles 2 timers webinar, hvor dine erfaringer og resultater deles og alle modtager råd til, hvordan I bedst kommer videre med jeres plan.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte os via mail, eller ved at ringe direkte til os på +45 42 90 98 98.

Spørgsmål vedrørende underviseren kan du måske finde svar på direkte på underviserens profil her på sitet (find link i boksen under portrættet øverst).
Vi ser frem til at høre fra dig.

Hjælp med at udvikle kurset

Er der noget du mener vi kan gøre anderledes for at få dig til at vælge det her kursus, så hører vi gerne fra dig.

Gør kurset bedre

Kurset ville være bedre med *

Vælg kursusdato

Hvis du ikke kan finde en dato der passer dig, så kontakt os til en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Medarbejderudvikling for agile ledere og HR
Medarbejderudvikling for agile ledere og HR
Dato
Pris (ekskl. moms)
Underviser
By
Dato

24. – 25. juni 2019

Pris (ekskl. moms)

11.995 kr.

Underviser

Christina Guldhammer

By

København

Dato

3. – 4. sept. 2019

Pris (ekskl. moms)

11.995 kr.

Underviser

Christina Guldhammer

By

København

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser