Find de kommende datoer for kurset

Professional Agile Leadership

I løbet af dette to-dages kursus opnår du et overblik over den fundamentale rolle som ledere spiller, når det kommer til at skabe de rette betingelser for en succesfuld agil transformation. Kurset består af en unik kombination mellem teori og praksis. Derfor vil du efter kurset både besidde ny praktisk viden, og samtidig være i stand til at gennemføre PAL I -certificeringen som er inkluderet i prisen.

Indhold

Kurset giver dig et overblik over på hvilke områder agilitet skaber værdi for din organisation, og hvorfor din håndtering af rollen som leder i den forbindelse er kritisk for at organisationen opnår succes. I arbejdet med at skabe den rette kultur, vil du blive i stand til at supportere og hjælpe teams ved at støtte dem gennem rådgivning og fjerne udfordringer som teamet ikke selv er i stand til at adressere eller ikke har det rette mandat til at ændre på. Endvidere vil du opnå en forståelse for, hvordan ledelsesmæssige agile principper og værdier kan bidrage til bedre resultater og gøre din organisation i stand til at overkomme flere organisatoriske udfordringer. Derfor lærer du, hvordan du skaber en kultur bestående af ejerskab og engagement for konstant forbedring og levering med større effektivitet.

Undervisningen på dette kursus vil primært være baseret på interaktive øvelser og diskussioner baseret på videoer og en lille bog, som du modtager ved kursets begyndelse. Undervisningen er således formet, så du opnår optimalt udbytte af de andre medkursister og derfor, ud over den tilrettelagte undervisning, kan tage en masse af deres viden og refleksioner med dig hjem. Indholdet på kurset er under konstant udvikling baseret på den feedback som over 236 PST’er verden over indsamler ved deres kursusafholdelse.

Efter de to dage på ”Professional Agile Leadership” vil du som leder af agile teams have de rette værktøjer til at hjælpe organisationen gennem den agile rejse.

Dette sker gennem:

  • Et overblik over hvad ”Agile” er, og hvorfor det er nødvendigt for at organisationer trives i en foranderlig verden.
  • Værktøjer til at identificere potentielle muligheder og udfordringer ved ”Agile” i forbindelse med forretningsværdi, og hvorfor ”Agile” er så vigtigt, når det kommer til at være en organisation af næste generation
  • En forståelse for teknikker der understøtter teamets evne til at opretholde en langvarig agilitet, herunder den rolle som lederen spiller, skift i overbevisninger og forholdet mellem kompleksitet og empiri.
  • Måder at udvikle af mennesker for at hjælpe dem vokse og trives under den agile arbejdsmetode
  • Praktiske indsigter i hvordan rollen som agil leder adskiller sig fra en traditionel leder
  • Rådgivning omkring hvordan du måler og guider agil produktlevering

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til ledere som er involveret i implementeringen af agilitet i deres organisation. Herunder ledere som er ansvarlige for et eller flere Scrum teams, ledere som er ansvarlige for udviklingen af menneskerne i Scrum teams (eks. HR), Scrum Masters og Product Owners samt seniorledere der agerer sponsor for den agile transformation og ønsker indsigt i hvordan man udvikler ledelsen ved agile transformationer. Som deltager vil du dog opnå det største udbytte hvis du er Scrum-certificeret eller har opnået en solid forståelse af scrum på anden vis, har arbejdet med et Scrum Team i en ledelsesrolle og har læst ”book on Scrum” af Ken Schwaber


Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte os via mail, eller ved at ringe direkte til os på +45 42 90 98 98.

Spørgsmål vedrørende underviseren kan du måske finde svar på direkte på underviserens profil her på sitet (find link i boksen under portrættet øverst).
Vi ser frem til at høre fra dig.

Professional Agile Leadership

Martin Ellemann Olesen
Martin Ellemann Olesen

Leder - og organisationsudvikler

Martin har 15 års erfaring med agil forandringsledelse fra bl.a. Mærsk Data, TDC og ProActive. Martin har primært fokus på de mange ledelsesudfordringer i store agile transformationer. Læs mere

Vælg kursusdato

Hvis du ikke kan finde en dato der passer dig, så kontakt os til en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Professional Agile Leadership
Professional Agile Leadership
Dato
Pris (ekskl. moms)
Underviser
By
Dato

28. – 29. jan. 2020

Pris (ekskl. moms)

11.500 kr.

Underviser

Martin Ellemann Olesen

By

København

Dato

10. – 11. mar. 2020

Pris (ekskl. moms)

11.500 kr.

Underviser

Martin Ellemann Olesen

By

København

Dato

12. – 13. maj 2020

Pris (ekskl. moms)

11.500 kr.

Underviser

Martin Ellemann Olesen

By

København

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser