Find de kommende datoer for kurset

SAFe® Product Owner/Product Manager certificering

Ønsker du at udvide din værktøjskasse og lære hvordan du håndterer dine backlogs? Gennem vores SAFe 4 Product Owner/Product Manager-kursus vil du udvikle dine Lean-Agile kompetencer og få en dybdegående forståelse for din rolle i ART’en ” Agile Release Train”. Desuden lærer du at skrive ”Epics”, bryde dem ned i ”Features” og ”Stories”, planlægge og gennemføre iterationer samt planlægge ”Program Increments”.


Indhold:

På dette todagskursus bliver du ført gennem alle væsentlige emner med konkrete modeller og værktøjer, der gør dig i stand til at få succes i rollen som Product Owner eller Product Manager. Du lærer således at anvende SAFe i en Lean-Agile baseret organisation, med alt hvad det bærer med sig af muligheder og udfordringer. I den forbindelse tales der ind i, hvordan principperne og værdierne i ”SAFe Lean-Agile” hænger sammen med rollen som Product Owner og Product Manager, og hvordan disse kan skabe værdi i kombination med ”Program Increment Planning”.

”Lean Portfolio Management” spiller desuden en rolle på kurset, hvor vi også runder udbredte problematikker i forbindelse hermed. Herunder hvordan man eksekverer og leverer værdi gennem et ”Program Increment” og din personlige action plan. I forbindelse med sidstnævnte ligges der samtidig vægt på, at gøre det tydeligt hvilken rolle og hvilket ansvar du som Product Owner eller Product Manager påtager dig, og dertil hvilket ansvar der ikke hører til dit job.

Målgruppe:

Uagtet erfaring er alle velkommen til at deltage, idet målgruppen for kurset spænder bredt. Særligt anbefales kurset dog til produktchefer, produktlinjeledere, produktejere, forretningsejere, forretningsanalytikere, løsningsledere, portfolieledere, programledere, PMO medarbejdere, procesejere samt forretnings-, løsnings- og systemarkitekter.

SAFe® Product Owner/Product Manager certificering

Martin Vinther Tore Nielsen
Martin Vinther Tore Nielsen

Program

Dag 1

Dag 2

Dag 1

09:00 – 17:00

  • Applying SAFe in the Lean Enterprise
  • Relating a Lean-Agile Mindset to the Product Owner and Product Manager roles
  • Collaborating with Lean Portfolio Management
  • Continuously explore customer needs

Dag 2

09:00 – 17:00

  • Executing the Program Increment
  • Defining the Product Owner/Product Manager roles and responsibilities
  • Creating a Product Owner/Product Manager action plan

Certificering

Efter dette kursus vil deltagerne have mulighed for at tage certificeringen “SAFe Product Owner/Product Manager”. Certificeringen er inkluderet i kursets pris.

Webinar: SAFe og skalering

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte os via mail, eller ved at ringe direkte til os på +45 42 90 98 98.

Spørgsmål vedrørende underviseren kan du måske finde svar på direkte på underviserens profil her på sitet (find link i boksen under portrættet øverst).
Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvordan kan vi forbedre kurset?

Fandt du ikke det, du forventede i denne kursusbeskrivelse? Fortæl os hvordan vi kan forbedre kurset. Hvad skal vi gøre anderledes, for at gøre kurset mere interessant for dig? Vi har brug for din feedback. På forhånd tak.

Gør kurset bedre

Kurset ville være bedre med *

Vælg kursusdato

Hvis du ikke kan finde en dato der passer dig, så kontakt os til en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

SAFe® Product Owner/Product Manager certificering
SAFe® Product Owner/Product Manager certificering
Dato
Pris (ekskl. moms)
Underviser
By
Dato

17. – 18. sept. 2019

Pris (ekskl. moms)

10.900 kr.

Underviser

Tore Nielsen

By

København

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser