Find de kommende datoer for kurset

SAFe® Scrum Master certificering

Ønsker du at få en forståelse for hvad det vil sige at agere Scrum Master i en SAFe-baseret virksomhed? Det kan være svært at fornemme præcis hvad det er der skal til som Scrum Master når din organisation arbejder med Scrum på et skaleret niveau hvor mange led og lag i organisationen skal samarbejde. Gennem vores SAFe 4 Scrum Master -kursus vil du opnå netop denne dybe forståelse samt udvikle evnen til at få succes i rollen i praksis.

Indhold:

På dette todagskursus vil du opnå en dyb forståelse af hvad det vil sige at have rollen som Scrum Master i virksomhed der benytter sig af SAFe. I modsætning til vores Scrum Master-certificeringskursus der fokuserer på din rolle på team niveau lærer du her hvad det vil sige at være Scrum Master i en kontekst der inkluderer hele organisationen.

Kurset klæder dig desuden på til succesfuldt at kunne planlægge og eksekvere det såkaldte Program Increment (PI)- den primære metode der muliggør tilpasning på alle niveauer i en SAFe-organisation. Som et led heri vil du lære om hovedkomponenterne i skaleret Agile-udvikling, hvordan Scrum faciliteres på forskellige organisationsniveauer samt hvordan du planlægger iterationer. Som deltager vil du desuden opbygge en forståelse for hvordan som coach eller leder kan være katalysator for opbygningen af agile high-performance teams der skaber maksimum værdi for virksomheden.

Med din SAFe 4 Scrum Master (SSM) certificering indikerer du således, at du er parat til at agere Scrum Master i en SAFe kultur og at du er i stand til at bringe værdi på både team og organisatorisk niveau til virksomheder der er i gang med eller har implementeret SAFe.

Målgruppe:

Uagtet erfaring er alle velkommen til at deltage, idet målgruppen for kurset spænder bredt. Særligt anbefales kurset dog til nye Scrum Masters for hvem det er vigtigt at performe, eksisterende Scrum Masters der vil forstå deres rolle i en SAFe baseret organisation, teamledere der søger forståelse for Scrum Master-rollen og SAFe Release Train-udviklere der ønsker at bliver i stand til at coache og hjælpe Scrum Masters i deres rolle.

SAFe® Scrum Master certificering

Martin Vinther Tore Nielsen
Martin Vinther Tore Nielsen

Program

Dag 1

Dag 2

Dag 1

09:00 – 17:00

  • Introducing Scrum in SAFe
  • Characterizing the role of the Scrum Master
  • Experiencing Program Increment planning

Dag 2

09:00 – 17:00

  • Facilitating Iteration execution
  • Finishing the Program Increment
  • Coaching the Agile team

Certificering

Efter dette kursus vil deltagerne have mulighed for at tage certificeringen "SAFe 4 Scrum Master (SSM)". Certificeringen er inkluderet i kursets pris.

Webinar: SAFe og skalering

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte os via mail, eller ved at ringe direkte til os på +45 42 90 98 98.

Spørgsmål vedrørende underviseren kan du måske finde svar på direkte på underviserens profil her på sitet (find link i boksen under portrættet øverst).
Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvordan kan vi forbedre kurset?

Fandt du ikke det, du forventede i denne kursusbeskrivelse? Fortæl os hvordan vi kan forbedre kurset. Hvad skal vi gøre anderledes, for at gøre kurset mere interessant for dig? Vi har brug for din feedback. På forhånd tak.

Gør kurset bedre

Kurset ville være bedre med *

Vælg kursusdato

Hvis du ikke kan finde en dato der passer dig, så kontakt os til en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

SAFe® Scrum Master certificering
SAFe® Scrum Master certificering
Dato
Pris (ekskl. moms)
Underviser
By
Dato

9. – 10. okt. 2019

Pris (ekskl. moms)

10.900 kr.

Underviser

Tore Nielsen

By

København

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser