Find de kommende datoer for kurset

Scrum Master-certificering

98,2 % af vores kursister på dette kursus består certificeringen i første forsøg. Vil du være en af dem?

This course is also available in English. Read more and book your seat here.

Dette er endnu et bevis på, at du hos Agile Akademiet er sikret kvalitet og markedets absolut bedste undervisere. Bemærk, at kurset har en varighed på tre dage og ikke kun to, som langt de fleste andre Scrum Master-kurser på markedet. Det skyldes, at vi også rigtigt gerne vil lære dig en masse konkrete Scrum Master-værktøjer, tips og tricks, som er nødvendige for at blive en god Scrum Master, og ikke blot have fokus på at du skal lære teorien så du kan bestå certificeringen.

Indhold

Kurset er af gode grunde vores mest populære kursus. Gennem praktiske øvelser vil du på dette kursus lære om de centrale elementer i Scrum på en måde, så du får konkrete værktøjer med hjem, klar til brug. Du vil også blive introduceret til facilitering, hvilket ikke blot er en effektiv teknik at mestre som Scrum Master, men reelt en forudsætning for at blive en succesfuld Scrum Master.

Vi har designet kurset ud fra mange års erfaring i netop rollen som Scrum Master og flere hundrede afholdte kurser. Du er derfor garanteret et af de allerbedste Scrum Master-kurser på markedet.

Målgruppe

Kurset henvender sig både til nye Scrum Masters og mere erfarne Scrum Masters, der søger ny inspiration eller nye værktøjer og metoder. Kurset er også for dig, der primært ønsker at blive certificeret, da vi kan tilbyde markedets højeste beståelsesprocent til PSM 1-certificeringen ved kursets afslutning.

Med dette kursus får du dermed det bedst mulige udgangspunkt for at påtage dig rollen som Scrum Master.

Scrum Master-certificering

Per Beining Rasmus Kaae
Per Beining Rasmus Kaae

Program

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 1

09:00 – 16:30: Overblikket

  • Agile & Scrum – det komplette overblik
  • User Stories og agile krav – hvad er det, og hvordan arbejder man konkret med dem?
  • Scrum Masteren som facilitator – lær de grundlæggende faciliteringsteknikker og få en introduktion til grafisk facilitering

Dag 2

09:00 – 16:30: Et spadestik dybere

  • User Story Mapping – et stærkt værktøj til nedbrydning af projekter i små leverancer
  • Scrum frameworket – overblikket du har manglet uden at vide det
  • Planlægning og opfølgning i et agilt projekt

Dag 3

09:00 – 16:00: PSM I Assessment

  • Forberedelse til certificeringen med spørgsmål/svar og eksempler
  • Certificering: Frit valg mellem “Professional Scrum Master I” fra Scrum.org eller “Certificeret Scrum Master Level 1” fra Agile Akademiet

Certificering

Certificering er inkluderet i prisen, men det er frivilligt om du ønsker den eller ej. Certificeringen udføres ved kursets afslutning, hvor du har mulighed for at tage testen fra Scrum.org, der ved beståelse medfører certificeringen “Professional Scrum Master I“. Prøven er en engelsksproget, online multiple choice-test med 80 spørgsmål som skal besvares indenfor 60 minutter. Testen skal tages fra din egen computer, som du derfor bedes medbringe på kursets sidste dag.

Foretrækker du en test på dansk, kan du i stedet vælge Agile Akademiets “Certificeret Scrum Master”-prøve. Denne prøve er en mundtlig, personlig samtale på 30 minutter med en eksaminator, som vil teste din Scrum-forståelse indenfor 16 forskellige emner/spørgsmål.

Din indsigt i Scrum-teorien skal være omtrentlig den samme, for at bestå de to certificeringer. Den sidstnævnte certificering er særligt velegnet til de kursister, der oplever udfordringer med Scrum.orgs eksamensform og -sprog.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte os via mail, eller ved at ringe direkte til os på +45 42 90 98 98.

Spørgsmål vedrørende underviseren kan du måske finde svar på direkte på underviserens profil her på sitet (find link i boksen under portrættet øverst).
Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvordan kan vi forbedre kurset?

Fandt du ikke det, du forventede i denne kursusbeskrivelse? Fortæl os hvordan vi kan forbedre kurset. Hvad skal vi gøre anderledes, for at gøre kurset mere interessant for dig? Vi har brug for din feedback. På forhånd tak.

Gør kurset bedre

Kurset ville være bedre med *

Vælg kursusdato

Hvis du ikke kan finde en dato der passer dig, så kontakt os til en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Scrum Master-certificering
Scrum Master-certificering
Dato
Pris (ekskl. moms)
Underviser
By
Dato

11. – 13. dec. 2019

Pris (ekskl. moms)

12.500 kr.

Underviser

Rasmus Kaae

By

Aarhus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser