Om Agile Akademiet

Vi har ingen undervisere ansat

Vi er nemlig ikke en traditionel kursusvirksomhed. En god underviser er ikke kun underviser, men enten en medarbejder eller konsulent, som har arbejdet indenfor sit felt i mange år og den vej igennem har oparbejdet en dyb praktisk erfaring med et fagområde.

Det er kombinationen af dét samt formidable formidlingsevner, der er fællesnævneren for Agile Akademiets undervisere. De er derfor ikke ansat - de er tilknyttet.

Hvad får du ud af det?

Vi udbyder kurser, uddannelsesforløb, Agile Master Classes, webinars og andre arrangementer inden for alle aspekter af det agile område, målrettet de organisationer der vil forandre sig, for de medarbejdere der vil forbedre sig.

Alle undervisere er håndplukkede, og har solid, praktisk erfaring i de emner, de underviser i. Om du er Scrum Master, topleder, Product Owner, agil coach, nysgerrig systemudvikler, forandrings agent, linjeleder eller andet, er det nødvendigt at holde dig opdateret med den nyeste viden og de seneste praktikker indenfor dit felt. Det er dét, kurserne hos Agile Akademiet giver dig.

Inspiration, viden og netværk

Alle kurser afvikles med en meget høj grad af inddragelse af kursisterne. Vi tror på, at den bedste læring og forståelse opnås ved at prøve nye teknikker og metoder af i praksis. Vi tror på, at du som deltager får det største udbytte, ved at bringe dine egne praktiske erfaringer og udfordringer med ind i kurserne, og sparre med de øvrige deltagere og underviseren om det. Det inspirerer både dig selv og andre kursister. Vi ser derfor ofte, at der skabes nye netværk og personlige relationer på vores kurser – fordi vi taler med hinanden, og ikke kun om hinanden.

Dette giver både inspiration, viden og netværk.

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser