Om Agile Akademiet

Viden for fremtiden

Alle kurser i Agile Akademiet er præget af en høj grad af inddragelse.

Agile Akademiet er en platform, der forbinder de bedste og mest erfarne undervisere med fremtidens vinderorganisationer. Agile Akademiet udbyder kurser, uddannelsesforløb, gå hjem-møder og andre arrangementer inden for alle aspekter af Agile, målrettet de organisationer der vil forandre sig, for de medarbejdere der vil forbedre sig.

Alle undervisere er håndplukkede, og har solid, praktisk erfaring i de emner, de underviser i. Om du er Scrum Master, topleder, Product Owner, agil coach, nysgerrig systemudvikler, forandrings agent, linjeleder eller andet, er det nødvendigt at holde dig opdateret med den nyeste viden og de seneste praktikker indenfor dit felt. Det er dét, kurserne hos Agile Akademiet giver dig.

Inspiration, viden og netværk

Alle kurser afvikles med en meget høj grad af inddragelse af kursisterne. Vi tror på, at den bedste læring og forståelse opnås ved at prøve nye teknikker og metoder af i praksis. Hos Agile Akademiet tror vi på, at kursisterne får det største udbytte ved at diskutere egne erfaringer og reflektere over virkelighedens udfordringer frem for teoretiske vinkler. Det inspirerer andre kursister. Vi ser derfor ofte, at der skabes nye netværk og personlige relationer på vores kurser – fordi vi taler med hinanden, og ikke kun om hinanden.

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser