Agile Akademiet udvider til Aarhus – introduktionstilbud

Agile Akademiet har vokseværk! Vi oplever, at flere og flere kursister kører hele vejen fra Trekantområdet, tager toget fra Aarhus eller flyver fra Aalborg, for at deltage i et af vores mange kurser og arrangementer – ofte med hotelovernatninger og tid væk fra familien til følge. Flere og flere østjyske virksomheder efterspørger desuden vores virksomhedskurser.

Vi er selvfølgelig meget beærede og glade for den voksende interesse. Unødig tid på transport er dog hverken godt for familien, arbejdet eller miljøet.

Vi har derfor nu i tæt samarbejde med underviserne Rasmus Kaae og Camilla Linnemann valgt at lancere disse seks populære kurser i Aarhus:

Se alle vores kurser i Aarhus og tilmeld dig her.

Introduktionstilbud! Vi er så glade for at komme til Smilets By, at vi har et introduktionstilbud til dig: Hvis du tilmelder dig et åbent kursus, der afholdes i Aarhus inden den 30. juni 2019, får du 10 % rabat på kursusprisen. Deltager I to eller flere fra samme virksomhed på samme kursus, får I alle 20 % rabat.

Tilbuddet forudsætter naturligvis, at der er ledige pladser på kurserne. Reservation er ikke muligt, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Vi ses i Aarhus.

Foto: Lars Lundqvist, avendt uredigeret under licens,

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser