Bliv certificeret agil leder – støt op om din organisations udvikling

Vi taler ofte om, at forandringerne er voldsommere og kommer oftere end nogensinde før. Konsekvensen for ledere er en stadigt stigende oplevelse af pres og modsatrettede krav og dilemmaer i ledelsesopgaven. Nøglen for lederen bliver derfor at kunne navigere denne kompleksitet.

Sådan siger Martin Ellemann Olesen, vores faste underviser på agile ledelseskurser. Vi lancerer hermed et helt nyt agilt ledelseskursus med en anerkendt certificering, målrettet alle jer ledere, der kan genkende sådanne dilemmaer.

Kurset er målrettet personaleledere i danske organisationer, der enten skal til eller er i gang med en agil transformation eller kulturforandring. Hvis du føler dig udfordret i overgangen fra traditionel linjeledelse til den mere inddragende, motiverende og faciliterende ledelsesstil, der typisk følger i kølvandet på en agil transformation, kan dette kursus hjælpe dig videre.

Hvorfor skal jeg deltage?

Kurset handler om ledelse, og ikke en specifik metode eller proces. På kurset går vi derfor heller ikke i dybden med hverken Scrum eller andre rammeværker for agilitet, men fokuserer i stedet på de ledelsespraktikker, der støtter op om den agile, forandringsparate organisation. Kursets øvelser er designet til at udfordre den agile leder til at sætte spørgsmålstegn ved antagelser og status quo.

Du skal deltage i kurset, for at lære hvordan du som leder skaber en kultur med engagement, ansvarsfølelse, konstant forbedring og fokus på reel forretningsværdi. Kurset giver dig en række konkrete værktøjer til netop at skabe denne kultur, som passer til den moderne og attraktive organisation.

Kurset forbereder dig desuden til at blive certificeret ”Professional Agile Leadership – Essentials” (PAL-E) fra Scrum.org. Certificeringsgebyret til Scrum.org er inkluderet i kursusprisen.

Mød skaberen af kurset den 2.-3. april

Første gang vi afholder kurset, den 2.-3. april 2019, vil Martin Ellemann Olesen være flankeret af den ene af skabere af kurset fra Scrum.org, Ron Eringa. Ron er en særdeles erfaren og respekteret ledelsesrådgiver fra Holland. Da Martin og Ron underviser sammen, foregår kurset denne gang på engelsk. Fremtidige sessioner vil være på dansk.

Støtter op om kulturen i dine Scrum-teams

Kurset er fra organisationen bag Scrum, ”Scrum.org”. Indholdet vil derfor direkte støtte op om den kultur, som I i forvejen er ved at indføre, når I anvender Scrum-rammeværket på jeres teams,

Det kan være helt afgørende, at du som leder forstår det mindset og det nye værdisæt, som dine Scrum Masters og Product Owners (forhåbentligt) arbejder på at indføre på jeres Scrum-teams. Det mindset, som de bl.a. lærer på kurserne Scrum Master-certificering og Få Succes som Product Owner.

Virksomhedskursus eller åbent kursus - tilmeld dig her

Hvis I er 10 eller flere ledere fra din organisation, der ønsker at blive certificeret agile ledere sammen, kan vi tilbyde kurset som et virksomhedskursus. Kontakt os for at høre nærmere.

Hvis du vil læse mere om kurset eller tilmelde dig, kan du gøre det på kursusbeskrivelsen.


Mød kursets undervisere

Mød kursets skabere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser