Velkommen til Agile Akademiet

Danmark har fået et samlingssted for agile kurser og uddannelsesforløb

Hjertelig velkommen til Agile Akademiet. Vi er det nye (og eneste) samlingssted for agile kurser i Danmark. Vi er en platform med ambitiøse kurser og uddannelser målrettet ambitiøse medarbejdere, der enten skal i gang med agile praktikker eller vil vide mere. Agile Akademiet er platformen for fremtidens succesfulde organisationer. Det ved vi, fordi vi vi også er et samlingssted for de bedste og mest erfarne undervisere.

Hvorfor skal jeg vælge Agile Akademiet?

Det skal du, hvis du ønsker aktuelle agile kurser afholdt af nogle af landets mest erfarne agile konsulenter til en konkurrencedygtig pris. Ingen af vore undervisere arbejder som underviser på fuld tid, da vi kræver, at al undervisning er baseret på aktuel, erfaringsbaseret viden fra danske organisationer. Derved sikrer vi, at det ikke er teori der bærer et kursus, men reel praktisk erfaring om hvordan teorien kan implementeres med succes. Vi tror på, at du både kan se og mærke forskel.

Har I også kurser for ledere?

Ja. Succes med Agile forudsætter mere end en dygtig Scrum Master. Det forudsætter en forandringsparat, moden organisation – fra top til bund. Det ved vi, fordi vi selv har hjulpet mange virksomheder på netop den rejse. Derfor tilbyder vi agile kurser til alle, lige fra den nyuddannede udvikler der skal vide alt om SOLID og automatiseret test, til toplederen der bekymrer sig om fremtidens krav i en verden præget af disruption.

Spændende! Men jeg søger egentlig bare et godt Scrum Master-kursus…

Fair nok. Så er du også kommet til det helt rigtige sted. Tag blot et smut forbi vores kursusoversigt, hvor du kan finde det næste Scrum Master-kursus. Overvej at invitere en kollega med, så du har en at sparre med i dagligdagen efter kurset. Ellers står vi også altid til rådighed, hvis du har brug for at tale med erfarne agile coaches efter kurset. Det koster selvfølgelig ikke noget.

Har du fundet et hul i osten?

Vore undervisere har udviklet kurser i mange emner, der er relevant for virksomheder der er ved at indføre Agile eller Scrum, eller arbejder med en større agil transformation. Alligevel kan der selvfølgelig være særlige behov i netop din organisation, som ikke er dækket af et kursus i vores program. Fortvivl ej. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre om muligheden for særlige kurser. Hvis ikke vi selv kan løfte opgaven, kender vi nok nogen der kan.

Hold øje med oversigten på forsiden af agileakademiet.dk eller denne nyhedsblog, hvis du vil følge med i udviklingen af Agile Akademiet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser