Velkommen til det nye agileakademiet.dk

Vi har ønsket en bedre hjemmeside, hvor du kommer tættere på underviserne, kan læse kursusevalueringer fra tidligere deltagere og meget lettere kan finde det kursus, du er interesseret i. På den nye hjemmeside vil du også kunne læse nyheder fra vores verden og følge vores udvikling.

Vores nye hjemmeside giver dig bl.a. disse fordele:

  • Kend din underviser: Du kan finde mange flere informationer om vores håndplukkede undervisere. Se en oversigt over kurserne de tilbyder, læse om deres baggrund og faglighed samt se en oversigt over deres relevante certificeringer. Alle undervisere er samlet på vores oversigt over undervisere.
  • Bedre overblik: Med vores helt nye kursusoversigt med filtre, får du nu et bedre overblik over de kommende kurser. Med ét klik kan du for eksempel finde alle kurser, der er relevante for ledere eller alle kurser der afholdes på engelsk. Test det selv på kursusoversigten.
  • Citater fra kursister: Vi har fået lov til at dele en masse udtalelser fra tidligere deltagere på vores kurser. Herved kan du læse om andres erfaringer med kurset inden du tilmelder dig. Er du fortsat usikker på om kurset er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.
  • Følg med: Vi lancerer ofte nye tilbud til dig, f.eks. nye kurser eller nye webinars. Når vi har noget at dele, kan du nu finde det i vores helt nye sektion: Nyheder. Vi deler også nyhederne på vores Facebook og LinkedIn sider, så følg os på de platforme, hvis du ikke vil gå glip af noget.

Vi håber du er lige så tilfreds med vores nye hjemmeside som vi selv er. Vi ses forhåbentligt snart igen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser