Barry Overeem

Professional Scrum Trainer

Barry Overeem

Professional Scrum Trainer

English introduction - please visit theliberators.com.

Med titlen Professional Scrum Trainer fra Scrum.org er Barry et af de få undervisere, der har været igennem Scrum.orgs træningsprogram. Barry kalder sig selv 100 % Scrum Master, da han som konsulent og rådgiver for internationale virksomheder også har dyb, praktisk erfaring i Scrum.

Barry er ydest aktiv i Scrum-miljøet i Europa og deler gerne ud af sine erfaringer og viden som taler på konferencer, ved at facilitere workshops, afholde kurser og skrive blog-indlæg.

Som hollænder og international Scrum Master forstår Barry sig på hvordan Scrum Master-rollen differentierer på tværs af kulturer. Han ved hvilke tips og tricks, der fungerer hvor og hvornår, og inddrager gerne denne viden på sine eftertragtede kurser.

Selv bruger han et væld af forskellige faciliteringsteknikker, men har en forkærlighed for Liberating Structures, som du helt sikkert ikke kommer uden om med Barry som underviser.

Du kan møde Barry på vores Professional Scrum Master II (PSM II) i en duo med Christiaan Verwijs.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser