Christina Guldhammer

Coach og Seniorkonsulent

Du kan møde mig på følgende kurser

Christina Guldhammer

Coach og Seniorkonsulent

Christina har siden 2007 arbejdet med performance management. Hendes mærkesag er et ønske om at at ændre markant på, hvordan vi forholder os til, arbejder med og designer rammerne for de gode præstationer på arbejdspladsen. Selv i denne tid, hvor digitalisering ikke er til at komme uden om, skabes de gode præstationer stadig af mennesker. Og vi har brug for at sætte mennesker først.

Hun har bl.a. arbejdet for A.P. Møller-Mærsk, KMD og Novo Nordisk i såvel HR, finans og operations i grænselandet mellem mennesker, processer og systemer. Hun har derfor både erfaring som projektleder, teamleder, facilitator og underviser samt systemejer. I dag arbejder Christina dedikeret med understøttelse af kompetenceledelse og -udvikling på organisatorisk og individuelt niveau. Den agile tilgang til medarbejderudvikling er en hjørnesten i dette arbejde og er årsagen til, at Christina har udviklet kurset Medarbejderudvikling for agile ledere og HR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser