Jørgen Wiwel

Lean Partner

(+45) 27 95 33 12

Jørgen Wiwel

Lean Partner

Jørgen er Agile Akademiets underviser i Lean. Han har mere end 7 års erfaring med Lean ledelse, gevinstrealisering med Lean og undervisning. Jørgen er til daglig Lean Partner i HOFOR, hvor han fungerer som intern konsulent og underviser. Han er ledelsens sparringspartner på initiering og gennemførsel af Lean initiativer og har sin daglige gang i både det service administrative miljø og det fysiske produktions miljø. Jørgen omsætter på pædagogiskvis begrebet Lean på en måde så du efterfølgende kan anvende de udvaglte værktøjer i praksis.

Med dette kursus får du en ny angrebsflanke mod de udfordringerne, der skal håndteres, når du gerne vil gennemføre forbedringer af forretningsprocesser og modne dele af din organisation til mere Lean. Du vil også opleve at du kan være en endnu mere aktivt katalysator for trivsel og forbedringer i din organisation, netop fordi du får konkrete anvisninger og træning i at være netop dét.

Certificeringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser