Martin Ellemann Olesen

Leder - og organisationsudvikler

Du kan møde mig på følgende kurser
  • Professional Agile Leadership

    27. nov. 2019 - 28. nov. 2019

    28. jan. 2020 - 29. jan. 2020

    10. mar. 2020 - 11. mar. 2020

    12. maj 2020 - 13. maj 2020

Martin Ellemann Olesen

Leder - og organisationsudvikler

Martin er Agile Akademiets ledelsesekspert. Foruden sin egen erfaring som både personaleleder og Senior Manager, og en række uddannelser og certificeringen indenfor ledelse, har Martin dyb erfaring i at coache top- og mellemledere i store, agile transformationsforløb. Al den erfaring og viden bruger han i sin undervisning indenfor agil ledelse.

Martin har mere end 15 års erfaring med agil forandringsledelse fra flere markante virksomheder som bl.a. Mærsk Data, TDC og ProActive. Martin har sit primære fokus på de mange ledelsesudfordringer i store agile transformationer. Martin er således en excellent sparingspartner for ledere, og er ikke bange for at udfordre dig og dine forestillinger om hvad der er muligt og hvordan du når dertil.

Hans store viden, erfaring og praktiske eksempler bringes i spil, i relation til de udfordringer, kursusdeltagerne står overfor. Hav fornøjelsen af Martin på Agile Akademiets kursus i Agil ledelse.

Certificeringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser