Per Beining

Agile Coach

(+45) 40 30 83 07

Du kan møde mig på følgende kurser

Per Beining

Agile Coach

Per er Agile Akademiets helt store succes indenfor Scrum Master-undervisning. Gennem et specialdesignet kursusforløb, har han formået at skabe Scrum Master-kurset med Danmarks højeste beståelsesprocent i den afsluttende certificering: Over 98 %! Evalueringerne af Pers kurser afslører altid en imponerende høj tilfredshed blandt deltagerne.

Per har mere end 15 års erfaring som konsulent med at hjælpe teams og ledere igennem forandringer med afsæt i Scrum og det agile mindset. Pers fokus er på agile krav, værdiskabelse og holdånd som han elsker at opbygge ved gennemarbejdede faciliteringsmetoder. Han er utrolig dygtig til at formidle viden, og omsætte den til praktisk anvendelse. Med Per som underviser kan du derfor forvente en naturlig balance mellem teori og praksis, spækket med erfaringer og tips fra Pers eget virke som konsulent og Scrum Master.

Per rejser altid Europa rundt for at deltage på de forskellige kurser og konferencer indenfor Agile, hvilket gør at han altid er opdateret på de nyeste teknikker og metoder. Det får du i høj grad gavn af på hans kurser. Per er efterhånden kendt for sin performance som underviser på vores Scrum Master-certificering men er ligeså dygtig og respekteret når han underviser på Kom i gang med user stories og agile krav.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser