Rikke Thomsen Kornby

Agile konsulent

(+45) 27 63 07 30

Rikke Thomsen Kornby

Agile konsulent

Rikke er Agile Akademiets passionerede underviser indenfor både facilitering og Lean Start-up. Hun brænder dybtfølt for de emner hun underviser i, hvilket kursusdeltagerne mærker fra første til sidste minut.

Rikke er desuden meget aktiv i det agile miljø og er på konstant opdagelse i hvad der rør sig ved deltagelse på diverse events, workshops og konferencer i både ind- og udland. Med sin passion for nye trends og tanker inden for det agile og i start-up-miljøet, udgør Rikke en idel sparringspartner når det kommer til produktudvikling, innovation og digitale produkter, hvor hendes store interesse også ligger. Her hjælper hun mennesker og teams med at samarbejde effektivt på tværs af organisatoriske niveauer og kompetenceområder.

Rikke er en rigtig ildsjæl og energibombe, og vi garanterer derfor for et højt energiniveau og tempo på Rikkes kurser. Hvis ikke du allerede er stødt på Rikke derude et sted, kan du kan møde hende i videoen der præsenterer kurset Facilitering i praksis, eller ved kurset Lean start-up.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser