Virksomhedskurser

Skal vi holde et kursus, kun for jer?

Har du fundet et kursus i oversigten, som kunne være relevant for en gruppe medarbejdere i din virksomhed? Hvis I er mindst 8 deltagere, kan vi holde kurset kun for jer.

Virksomhedskurserne afholdes i jeres egne lokaler, og dermed i kendte omgivelser tæt på medarbejdernes sædvanlige arbejdsplads. Indholdet er som udgangspunkt det samme på virksomhedskurserne som i de åbne kurser, men særlige ønsker til emner eller cases kan naturligvis altid aftales med den enkelte underviser. Uanset kursusformen er det afgørende, at kurser giver mest mulig værdi for jer og jeres kursister.

Hvad koster virksomhedskurserne?

De fleste virksomhedskurser koster 4.000,- kr. pr. deltager pr. dag. Er I mere end 13 deltagere, bedes I kontakte os for en særlig pris.

Et virksomhedskursus forudsætter min. 8 deltagere. Har I 5-7 deltagere, kan vi i stedet tilbyde en mængderabat på det åbne kursus (dvs. at I tilmelder jer kurset her på hjemmesiden). Ring eller skriv til os for at høre nærmere.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om muligheden for at arrangere et af vore kurser som et virksomhedskursus, er du meget velkommen til at kontakte os. Skriv gerne mere om dine ønsker og behov samt hvornår du ønsker kurset afholdt, så vi kan finde den bedste underviser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser