Webinar #9:
Den gode refinement-proces

Afholdt den 18. oktober 2018 med Søren Hjelholt som underviser.

Foruden at være vært på vores eftertragtede webinars, er Søren Hjelholt en erfaren agil team-coach. Han tager derfor selv ordet i dette webinar, og præsenterer dig for "den gode refinement-proces".

Lyt med for at få en masse tips og lære nye teknikker til at optimere refinement-processen af dine user stories. Scrum beskriver Product Backlog Refinement som en "best pratice", men hvordan får man det til at virke i den virkelig verden, når alle har travlt med at få noget færdigt i sprintet?

Dette webinar er relevant for alle jer, som har berøring med user stories og agile krav, og deltager i klargøringen (backlog refinement) af dem, inden de tages ind i et sprint. Dette gælder såvel Product Owners, Scrum Masters, coaches eller medlemmer af udviklingsteamet.

Kontakt os

Vi er altid modtagelige for input og gode ideer. Kontakt os derfor meget gerne, hvis du har forslag til emner du ønsker vi skal behandle på et webinar, eller hvis du har spørgsmål til tidligere webinars.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser