Webinar #4:
Facilitering af persontyper - sådan håndterer du besværlige deltagere

Afholdt den 17. december 2017 med Rikke Thomsen Kornby som underviser.

Rikke Thomsen Kornby, vores underviser på kurset Facilitering i praksis, har stor erfaring i at facilitere forskellige persontyper. På dette webinar gennemgår hun de forskellige persontyper, og kommer med redskaber og teknikker til at håndtere dem. Med de rigtige teknikker kan du som facilitator skabe større værdi for dig og dit team på dine workshops.

Du kan gense webinaret nedenfor eller på vores YouTube-kanal, hvor vi har samlet alle vores afholdte webinars. Vil du gerne gå mere i dybden og dygtiggøre dig som facilitator, kan du lære meget mere om emnet på Rikkes kursus, Facilitering i praksis. På dette to-dages-kursus vil du lære at mestre en række teknikker og redskaber, der vil skabe meget mere værdi i din hverdag som facilitator. Facilitering af persontyper er blot et af disse.

Kontakt os

Vi er altid modtagelige for input og gode ideer. Kontakt os derfor meget gerne, hvis du har forslag til emner du ønsker vi skal behandle på et webinar, eller hvis du har spørgsmål til tidligere webinars.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser