Webinar #6:
Introduktion til Scrum - Scrum by the Book

Afholdt den 18. april 2018 med Per Beining som underviser.

Per Beining lever og ånder for Scrum. Det mærkes tydeligt, når som underviser på vores mest populære kursus, Scrum Master-certificering, fører deltagerne igennem både en teoretisk og praktisk vinkel på dette agile rammeværk. Nogen kalder det Scrum-teori - vi kalder det “Scrum by the book”.

Nedenfor kan du møde Per som webinar-underviser, hvor han med en pen i hånden gennemgår alle Scrums artefakter, events/ceremonier, roller og regler, skridt for skridt, og kort forklarer hvordan det hele hænger sammen. Webinaret vil hjælpe dig godt i gang med at forstå Scrum. Gennemgangen tager udgangspunkt i den officielle Scrum Guide fra Scrum.org, og er dermed også relevant som en genopfriskning inden en Professional Scrum Master I (PSM I) eller Professional Scrum Master II (PSM II) certificering.


Kontakt os

Vi er altid modtagelige for input og gode ideer. Kontakt os derfor meget gerne, hvis du har forslag til emner du ønsker vi skal behandle på et webinar, eller hvis du har spørgsmål til tidligere webinars.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser