Webinar #3:
Product Owner-teknikker

Afholdt den 17. november 2017 med Brian Søgaard som underviser.

Produkt Owner-teknikker er på programmet i dette webinar, hvor Brian Søgaard, underviser på vores kursus Få succes som Product Owner, besøger akademiets webinar-studie. Brian graver godt ned i PO-værktøjskassen og gennemgår en række konkrete og lavpraktiske løsninger på udfordringer, som mange Product Owners kender fra hverdagen. Du får tips og tricks, der er nyttige for dig, som har rollen som Product Owner. I webinaret diskuterer Brian også nogle af de klassiske dilemmaer, en Product Owner kommer ud for.

På webinaret hører du bl.a. om:

  • Tre tips til at holde din Product Backlog sund
  • PO-rollen når du har flere teams der skal samarbejde
  • Fire principper for effektiv PO-koordinering
  • Sådan kommer du i gang med risikostyring
  • Teknik til prioritering når cost/benefit ikke er nok

Du kan gense webinaret nedenfor. Du er meget velkommen til at kontakte os med yderligere spørgsmål til webinarets emne.

Vil du vide mere?

Hvis du søger mere viden eller inspiration indenfor emnet, vil vi anbefale dig vores populære Product Owner-kursus: Få succes som Product Owner. Kurset varer to dage, og behandler emner som backlog-håndtering, den agile kravproces, user storis, planlægning af sprints og releases i Scrum samt alle aspekter af solen som Product Owner. Se flere detaljer i kursusbeskrivelsen.

Kontakt os

Vi er altid modtagelige for input og gode ideer. Kontakt os derfor meget gerne, hvis du har forslag til emner du ønsker vi skal behandle på et webinar, eller hvis du har spørgsmål til tidligere webinars.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser