Webinar #2:
SAFe og skalering: hvad er det og har du brug for det?

Afholdt den 17. oktober 2017 med Martin Vinther som underviser.

Den 3. oktober 2017 havde vi besøg af Martin Vinther, Ugilic i vores webinar-studie. Martin er bl.a. underviser på nogle af vores forskellige kurser i SAFe,

Er du også i tvivl om hvordan du får den agile proces til at skalere effektivt? Har du hørt om SAFe, men er i tvivl om det er noget for dig? I dette webinar giver en af vores undervisere i SAFe, Martin Vinther, en introduktion til hvordan en agil organisation kan se ud, når Scrum ikke er nok. På webinaret gennemgår han forskellige lavpraktiske metoder til at få Scrum og Agile til at skalere ud over et team.

Du får derudover en introduktion til hvordan en agil organisation kan se ud, når Scrum ikke er nok. At skalere det agile arbejde ud over et enkelt team kan introducere stor kompleksitet. Her får du inspiration til at håndtere det.

Du kan gense webinaret nedenfor. Du er meget velkommen til at kontakte os med yderligere spørgsmål til webinarets emne.

Vil du vide mere?

Hvis du søger mere viden eller inspiration indenfor emnet, vil vi anbefale dig at kigge nærmere på vores forskellige kurser i SAFe. Her kan du blive klogere på SAFe og opnå forskellige SAFe-certificeringer. Emnet diskuteres bl.a. også på kurset Få succes som Product Owner.

Kontakt os

Vi er altid modtagelige for input og gode ideer. Kontakt os derfor meget gerne, hvis du har forslag til emner du ønsker vi skal behandle på et webinar, eller hvis du har spørgsmål til tidligere webinars.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser