Webinar #8:
The Story of a Story - modningsprocessen for agile krav

Afholdt den 18. juni 2018 med Per Beining som underviser.

Vores underviser på kurset Scrum Master-certificering og Kom i gang med user stories og agile krav, Per Beining, fører dig her igennem processen fra en idé skabes til den implementeres i et sprint af et Scrum-team. Per gennemgår i detaljer, hvordan du ved brug af user stories understøtter dialogen og afklaringen af kravet, hele vejen igennem processen.

Webinaret er baseret på Pers mange års erfaring som agil team-coach, hvor han har hjulpet teams og organisationer med at få kravprocessen til at fungere. Du får her Pers erfaringer kogt ned til essensen på blot tre kvarter.

Dette webinar er relevant for alle jer, som har berøring med kravene i et agilt setup, eller er nysgerrig på hvordan den grundlæggende agile kravproces kan fungere. Vil du høre mere, kan du møde Per på vores kursus Kom i gang med user stories og agile krav, hvor han graver meget dybere ned i emnet.

Kontakt os

Vi er altid modtagelige for input og gode ideer. Kontakt os derfor meget gerne, hvis du har forslag til emner du ønsker vi skal behandle på et webinar, eller hvis du har spørgsmål til tidligere webinars.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser