Webinar #7:
Virtuelle teams - tips og tricks når teamet ikke sidder sammen

Afholdt den 18. maj 2018 med Tore Nielsen som underviser.

Som agil team-coach har Tore Nielsen oparbejdet stor erfaring med at få virtuelle teams (distribuerede teams) til at arbejde effektivt sammen. Selvom teammedlemmerne ikke sidder fysisk sammen, kan det godt lade sig gøre - men det er svært, koster penge og stiller store krav til alt fra ledelsen, det tekniske udstyr og teammedlemmerne selv.

På dette webinar deler Tore sine erfaringer fra virtuelle teams, og hvilke teknikker og værktøjer der skal til, for at få det til at virke. Han fortæller en række inspirerende historier fra det virkelige liv om hvad der virker og ikke virker. Undgå at gentage Tores egne fejl ved at lære af dem. Selvom den agile arbejdsform lægger vægt på face to face-kommunikation, tæt team-samarbejde og brugen af fysiske værktøjer som tavler og post-its, kan de rigtige værktøjer kompensere for dette.

Kontakt os

Vi er altid modtagelige for input og gode ideer. Kontakt os derfor meget gerne, hvis du har forslag til emner du ønsker vi skal behandle på et webinar, eller hvis du har spørgsmål til tidligere webinars.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret og vær blandt de første der hører om vores nyeste kurser, gratis webinars og gratis Agile Master Classes

Dine deltagerinformationer

Fakturaoplysninger

CVR eller EAN bedes udfyldt til brug for fakturering

Se vilkår og betingelser

Dine deltagerinformationer

Tilmeld andre

Se vilkår og betingelser